Ilmainen toimitus yli 50 euron tilauksissa!

Mustavalkoista kauneutta

Uusimmat tuotemerkkimme myymälässä ovat Musta5101 ja Mayn. Heidän tuotteensa tuotetaan Suomessa. Tarinan taustalla on ekologisuus ja tarve tehdä arjesta kauniimpaa. Miksi tiskirätit ja -harjat ovat niin kirjavia? Katse osuu sellaisiin siivousvälineisiin ensimmäisenä keittiössä. 

Musta5101 halusi rikkoa tätä stereotypiaa. Se on sarja, josta löytyy tiskiaine, tiskiharja, keittiöspray ja rätti - tietysti mustana ja biohajoavana.

Heidän tiskiharjansa on tehty tehtaan ylijäämämuovista ja käytetyt harjat on mahdollista palauttaa tehtaalle, jolloin muovijätettä ei synny. Myöskin tiskirättiin on käytetty ekologista bambukuitua ja tiskiaine on biohajoavaa.

Mayn taas syntyi pitkän talven jälkeen, innostuksesta elämään. Toukokuu on Suomessa aikaa, jolloin ihmiset tulevat ulos kuorestaan. Mayn edustaa siten tapaa näyttäytyä, ja sellaisia heidän tuotteensakin ovat. Heidän saippuansa ovat sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, esteettisiä ja todella virkistävän erilaisen tuoksuisia. Tutustu heidän valikoimaansa tästä.