ILMAINEN TOIMITUS YLI 100€ TILAUKSIIN! ILMAINEN VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS!

Meistä

Designkolmion takaa löytyy minä, Jenni.
Perustin liikkeeni 15 minuutin ajomatkan päähän Turusta, Kauppakeskus Myllyyn maaliskuussa 2018.

Haluan antaa kaikille mahdollisuuden tunnustella tuotteita, joita näkee perinteisesti vain verkossa. Materiaalia, kokoa ja väriä on usein vaikea arvioida pelkkien kuvien perusteella ja tuotteet, joita minulla on valikoimissa, ovat monelle pitkän harkinnan tulos. Halusin rakentaa liikkeen, johon jokainen uskaltaa tulla. Haluan antaa inspiraatiota ja enemmän mahdollisuuksia vaikuttaa. 

Olen ottanut myyntiin suomalaista designia ja monen meiltä löytyvän skandinaavisen merkin takana on kestävän kehityksen ideologia ja teknisesti vahvoja tuotteita. Haluan tarjota palveluita, joita monesta nykypäivän liikkeestä tuntuu uupuvan. Arvostan itse suuresti yksilökeskeistä ja asiantuntevaa asiakaspalvelua ja sitä haluan tarjota myös asiakkailleni. Kuuntelen mielelläni myös asiakkaideni toiveita.

Nettikaupan perustin, sillä siten ajankohtainen tarjonta on aina saatavilla ja asiakkaat, jotka eivät meille pääse saavat samalla mahdollisuuden asioida kanssamme vuorokauden ympäri.

Intohimoni designiin on syntynyt jo lapsuudessa. Unelma-ammattini ja haaveeni oli todella pitkään kukkakauppias ja se varmasti vaikutti päätökseeni ottaa kasveja myös myyntiin. Äitiysvapaalla salainen haaveeni omaan liikkeeseen syttyi, kun oman alan työni eivät enää houkutelleet takaisin.
Halusin tehdä työtä, joka innostaa ja on lähellä sydäntäni. Laaja kiinnostukseni ja tietämykseni yhdessä osaavan ja vahvan tiimini kanssa muodostavat nykyisen liikkeeni.

Nähdään liikkeellä! // Jenni