ILMAINEN TOIMITUS YLI 100€ TILAUKSIIN! ILMAINEN VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS!

Toimitusehdot

VERKKOKAUPPA

Designkolmio Oy (y-tunnus 2882590-1) myy verkkokaupassa tuotteita yrityksille ja täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

TILAAMINEN

Tuotteet tilataan verkkokaupasta designkolmio.fi siirtämällä ostettavat tuotteet ostoskoriin. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. 

TILAUS JA MAKSUVAHVISTUS

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus, mikä toimii samalla kuittina ostoksesta. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää toimivan sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.

TOIMITUSTAVAT JA -KULUT

Toimitamme tilaukset postin kautta. Pikkupaketin hinta on 3,90e, koskee pieniä paketteja, jotka mahtuvat postiluukusta ja ovat painoltaan max. 200g.  Postipaketin hinta on 5,90e, postin kotiinkujetus 9,90e. Yli 100e tilaukset toimitamme ilman toimituskuluja. Nouto myymälästä on aina ilmainen.

TOIMITUSAIKA

Lähetämme tilauksia jokaisena arkipäivänä. Varastosta löytyvät tuotteemme pyrimme lähettämään aina viimeistään tilaustasi seuraavana päivänä, kiire- ja sesonkiaikoina toimitusaika voi olla pidempi. Jos jollain tuotteella on pidempi toimitusaika, on siitä maininta tuotteen tiedoissa. 

VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Tuotteilla on 14vrk ilmainen vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla myyntikelpoinen. Ilmoita vaihdosta/palautuksesta sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@designkolmio.fi ja liitä palautukseen mukaan seuraavat tiedot; nimi, osoite, puhelinnumero, tilinumero ja palautettava tuote. Palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen palautamme maksun sinulle tai jos haluat vaihtaa tuotteen uuteen, lähetämme sinulle uuden tuotteen. Vaihdosta/palautuksesta ei aiheudu lisäkuluja asiakkaalle.